UITNODIGING VOOR DE LEZING VAN DR. MARTIN L. PALL

donderdag 21 november


STRALING VAN IPHONE, KEUKENHULP, APPARATUUR, LANTARENPAAL, AUTO NAVIGATIE...2,3,4 & 5G...

OVER DE WERKING VAN STRALING OP ONZE CELLENDe digitale techniek, 2,3,en 4g veranderden veel in onze samenleving. Een toekomst met 5g zou ons veel goeds brengen, aldus de TELECOM industrie. Smart moet het worden.

Is daar alles mee gezegd? Dat straling wat doet moge duidelijk zijn, normen zijn er niet voor niets. Electrosmog omgeeft ons overal.


Wist u bijvoorbeeld dat:


Op Nederlandse schoolpleinen stralingswaarden gemeten worden die 20x hoger liggen dan de Raad  van Europa verantwoord acht binnen het gebouw van het Europarlement.


Wifi in Frankrijk op kleuter- basis- en middelbare scholen verboden is.


58% van de Nederlandse bevolking chronische klachten heeft. Vrijwel allen staan ook op het lijstje van stralingsklachten.


De huisarts vaak niet kan zeggen wat de oorzaak van klachten is.


Belgische en Oostenrijkse artsen massaal petities tekenen, Duitse artsen de straat op gaan  en ook de Zwitserse artsen waarschuwen voor de gevolgen van straling.


Geen verzekeringsmaatschappij stralingsklachten wilt dekken.


Ook de natuur heeft er last van: bomen sterven langzaam af door straling.


Franse boeren komen massaal in verzet tegen stralingsmasten in de buurt van hun vee. Ook in Nederland heeft ons vee er last van op het moment dat er getest wordt.


Zou het kunnen dat de meest onbesproken milieufactor een structurele aanslag betekent op de weerbaarheid van plant, boom en dier?


Hoe dit te duiden? Gelukkig staat de wetenschap niet stil en zijn er steeds meer nieuwe inzichten in de invloed van de milieufactor straling, waar wij constant aan zijn blootgesteld.

Hoe en waaróm reageert ons lichaam op straling.

Dr Martin L. Pall, emeritus hoogleraar biochemie en basic medical science Washington State University heeft jarenlange ervaring op dit vakgebied, en kan deze complexe processen helder uitleggen. Tijdens en na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen.  Met deze kennis gaat u veel meer begrijpen van de risico's die u en ieder ander loopt bij de toenemende blootstelling aan kunstmatige straling.


Voor meer informatie:

Raad van Europa wil verbod op wi fi en gsm op school.

An Emergency Appeal to the World's Governments by Scientists, Doctors, Environmental Organizations and Others.wanneer     : donderdag 21 november  

hoe laat     : (inloop 19.00) van 19.30-22.30  

waar          : Amstelkerk, Amstelveld, Amsterdam

tickets     : Hier te bestellen (na aanschaf is er geen restitutie mogelijk)

prijs          : 15,00

voertaal     : Engels

Indien er nog plaatsen vrij zijn kunt u aan de deur nog een kaartje kopen,

svp gepast betalen.  

Sponsoren voor dit initiatief zijn ook van harte welkom.Deze Lezing werd mede mogelijk gemaakt door:


Merlijnboekhandel.nl