WERELDWIJDE 5G PROTEST MARS

25 JANUARI 2020

AMSTERDAM


Georganiseerd door Stralingsbewust Amsterdam


Start 13:00 op de Dam.


Het programma zal spoedig hier te lezen zijn.


Wereldwijd vinden er protesten plaats, wil je zien waar kijk dan hierWil je meelopen? Laat het ons weten:

5Gmars@stralingsbewustamsterdam.nl


Help mee en deel dit event met je netwerk.

Op Facebook kan je deze link gebruiken


WIL JE ONS FINANCIEEL STEUNEN? HEEL GRAAG! DAT KAN VIA DEZE LINK


DIT EVENT WORDT MEDE GESPONSORD DOOR:

- Milieu Defensie

- Ahorn Projecten

- StralingsBewust.info

- TweedehandsLundia Amsterdam

- 5gisnietoké


Met dank aan o.a. Pieter Arend, Mine Yapar, Annet van Hoorn, Marije Freeve en Renée van Gennip voor de organisatie.


De uitrol van de vijfde generatie van telecomcommunicatie moet tegengehouden worden. De potentiële gevaren voor mens en milieu moeten eerst volledig zijn onderzocht door onafhankelijke wetenschappers. En tot nu toe slaan deze wetenschappers alarm.


DE FEITEN OVER STRALING

“Er is geen wetenschappelijk bewijs dat straling schadelijk is”, luidt telkens het mantra van media & politiek. “Alles valt keurig binnen de limieten.”

Maar wat als dit nu niet waar is?

Er zijn 245 wetenschappers die oproepen tot een moratorium op 5G. Er is een overvloed aan wetenschappelijk bewijs dat straling schadelijk is voor mens en milieu, wat keurig is samengevat in het Bio Initiative Report. De WHO heeft straling geclassificeerd als mogelijk kankerverwekkend. De Raad voor Europa heeft aangedrongen op maatregelen om blootstelling te verminderen. Maar wat doen politiek & industrie? Die rollen een netwerk uit dat op alle fronten nog erger is dan alle voorgaande netwerken bij elkaar.


TOENAME VAN ZIEKTE IN NEDERLAND

De wachtkamers van de huisartsen zitten vol met mensen met vage -of SOLK klachten (meer dan 50% van de consulten). Slecht slapen, duizeligheid of concentratiestoornissen zijn hier een voorbeeld van. Er is ook een toename van kanker, depressie,  burn-out,  Alzheimer, diabetes, ADHD en autisme. Een sluitende verklaring heeft de overheid niet voor de stijging van deze ziekten.


5G EN DE GEVOLGEN VOOR HET MILIEU

Om het hele 5G netwerk van stroom te voorzien hebben wij nog meer stroomcentrales nodig en dus nog meer verbranding van fossiele brandstoffen en nog meer uitstoot van CO2. Bekijk het eens van deze kant. Is dit nog verantwoord?


5G EN THE INTERNET OF THINGS

Zelfrijdende auto's, communicerende huishoudelijke apparaten zoals een ijskast die u vertelt dat de melk op is. Zit u daar werkelijk op te wachten? Als het aan de overheid en de industrie ligt wel. Het betekent echter niet alleen dat de straling binnen en buiten uw huis gevaarlijk toeneemt, maar ook dat hackers (en de overheid) u overal kunnen volgen en nog meer van u weten dan Google en Facebook bij elkaar. Wilt u dit?


NEDERLAND KAN LEREN VAN ZWITSERLAND

In Zwitserland plaatste men afgelopen zomer al in 54 steden 5G-zendmasten. Het gevolg was dat burgers massaal last kregen van allerlei ziekteverschijnselen.  


kijk deze 13 minuten durende video waarin inzichtelijk wordt uitgelegd wat de metingen laten zien en hoe het beleid van overheden op deze metingen wordt aangepast.


De documentaire '5G Apolcalypse' van Sacha Stone geeft je alle verdere info die je moet weten over 5G.


KOM OP 25 JANUARI 2020 NAAR AMSTERDAM!!
contact gegevens:

contact@stralingsbewustamsterdam.nl


voor aanmelding nieuwsbrief:

nieuwsbrief@stralingsbewustamsterdam.nl


Wil je mee doen met acties meld je dan hier:

actie@stralingsbewustamsterdam.nl

Ja ik, of onze organisatie ondersteunen jullie initiatief en willen graag een donatie doen.

Wij kunnen daarmee lezingen bekostigen, flyers drukken, een mars organiseren, filmen, workshops organiseren en andere onkosten betalen.

Stuur ons een e-mail naar: sponsor@stralingsbewustamsterdam.nl en wij sturen de verdere gegevens aan u terug.

http://ahorn.nl